fck you PR, welcome UPC!

ÉÉÉÉSSS IGGEEENNN !!! Immár egy  hat hónapja,  hogy a Pesttől mindegy 20kmre levő faluban (falu és kész) beköszöntött az internet kora.

Nem is igaz hiszen, már vagy 10éve, hogy az akkor TV Network kihúzta a kábelt csak, hogy azóta mindenféle varázslat és csoda folytán, az akkor világszínvonalú szolgáltatást bedarálták, és a TV Network szolgáltatását egyszer csak átvette a PR-lófasz Telekom.  (Csak jelzem, hogy a TV network oldalán az alábbi szolgáltatások még most is megtalálhatók: http://www.tvnetwork.hu/szolgaltatas_net_csomagok.html teljesen korrekt árazással!!)

Lényeg a lényeg, hogy kis idő és némi mókolás után eljutott oda a település, hogy szinte kizárólagos kábeles net lefedettséget, csak a PR-lófasz Telekom tudott produkálni,  persze alternatívaként akkor is ott volt az DSL szolgáltatással az Invitel valamint néhány kis helyi cég rádiós próbálkozás, de lássuk be, a NET kábelen jön, gyorsan és biztosan, ezt meg akkor csak a (Tv Network) PR-lófasz tudta. (?? vagy nem)

Éppen csak két dolog hibázott, a gyors és a mindig. Mert miután fura módon már nem a TV Network szolgáltatott, a „szolgáltatás” oly mérvű leépülésen ment át, hogy csak pilláztunk, mint AV a kaszinó tulajdonosok éves gyűlésén.  (értjük… vannak vagy hárman sem…)

Szóval voltak is panaszok, a legsegítőkészebb szándékkal jeleztük a hibát (konkrétan megoldással tálalva)…  nagy nagy nyűglődések árán, való semmi sem történés…  A pontot az I re az tette fel amikor az akkor még működő (azóta jobb létre szenderült helyi) ügyfélszolgálaton a hölgy azt találta legjobb tudása szerint mondani, hogy ha nem tetszik lehet menni máshoz. Azaz vagy lepkehálóval netetfogni vagy vissza DSL középkorba.  Miért nem vettem ki a hölgyet a pult mögül? Talán mert egy szar cégnél dolgozott és nem is velem volt baja, hanem a seggfej főnökei, nála is így érvelhettek, szóval mosolyogva mondtam hogy oké.  Aztán persze még évekig szopás mert nem volt más, míg nem végül a Telekom elkezdett kábelezni. Dehát Telekom? Szarból trágyába? Ehhhh akkor maradjunk a szarba és mennyire megérte várni, mert 2016ban megérkezett az UPC!!!! Most lehet persze mondani, hogy a DIGInek jobban örültünk volna, de komolyan mondom olyan eufória öntött el, amikor láttam hogy körülöttünk minden utcában elérhető „A” szolgáltatás, hogy el sem tudom mondani.

A várakozás nem volt kibírható hetente kétszer hívtam az UPC-t hogy adott utcában mikor lesz már szolgáltatás, „még nem látjuk” volt a válasz, hónapokig ment az „ott vagyunk már??” adok-kapok… míg nem egyszer csak, az „ott vagyunk már ” kérdésre, IGEN volt a válasz. Még aznap megköttetett a szerződés, és azóta is minden gond és hiba nélkül jön, az előző szolgáltatásban mind sebességben, mind árban lényegesen jobb és minőségibb szolgáltatás.

Erről nincs is mint mondani! Működik. Korrekt ügyfélszolgálat, weben ügyfélkapun keresztül minden megoldható pár percen belül.

Jó lenne ha kötelezővé tennék, hogy minden helyen legalább kettő de jobb ha 3 szolgáltató kínálná a szolgáltatását. Mind a mobilban…

Remélem a PR-Teleszar meg lehúzza a rolót „lehet menni máshoz”!