BLog- de minek?

Ezeket ötöltem ki eddig, csak neked, csak most, instant vélemények:

Ja valóban minek, hiszen amikor az ember minden mozzanata akár önként akár önkéntelenül is de full nyilvános, akkor az ilyen blogok teljesen elavultnak hatnak. Megnyugtatok mindenkit, pont nem érdekel.

Sosem követtem a trendeket, de véleményem van, így belekiabálom a semmibe és nem sírom könnyesre a szemem, ha a 9 éves Gizike nem lájkolja. Aki valami perverz oknál fogva ide talál, legyen welkám, de ennyi.

Nem vágyom remegő szájszéllel a lájoklásokra és kommentekre, köszönöm szépen lájkoljatok mást. Itt csak olvasni lehet néhány érdemes vagy érdemtelen dolgot, azt se túl sűrűn, csak amikor van miről és kedvem. Így. És ez így van jól. Írok valamit amolyan blog jelleggel, aki akarja elolvassa és köszönöm szépen, mint egy napilapot, el is lehet felejteni, éppen csak papírt nem pazarlok a megjelenéshez és aki azzal jön, „hogy de a szerver is energiát fogyaszt BLA BLA BLA…..”, megnyugtatom, ez a szerver akkor is fogyaszt ha ez az oldal nincs, tehát a most divatos „ökolábnyomom” ilyen tekintetben (is) erősen a nulla felé orientál mint sem az egy felé.

Szóval welkám, és helló is egyben.

Vélemény, hozzászólás?