Vannak emberek, akik éjjel nappal a neten lógnak. Ne kérdezzétek, hogy ez miért jó, de az új trend mindenképpen az, hogy mindenki közvetíti az életét, még ha az nem is érdekel senkit. Illetve még is, mert ha senkit nem érdekelne akkor nem élnének olyan oldalak, mint az Iwiw, a Twitter, vagy a Facebook. Szóval aki arra kíváncsi, hogy ki mikor ül éppen a wc-n vagy mikor túrja éppen az orrán a Mekiben, netán éppen önmagáról vágyik megosztani ezeket a nélkülözhetetlen információkat, na az itt pont ezt nem találja meg.

De akkor miért is Online – (a tömegek kedvéért Onlány) ? Mert volt már példa, hogy amikor külhonból hazaüzentem volna az számtalan akadályba ütközött, és mégis csak a net volt az egyetlen kommunikációs platform ami mindenhol használható és működik, működött. (ez kicsit erős túlzás de még a sivatagban is volt alkalmam hazatelefonálni az internet segítségével csak némi baksis és két jó szó kellett hozzá, ugyan ez már nem volt elég egy tengerjáró hajón ahol többe került a net mint a mobiltelefonom használata….)

Szóval Onlány és ha már van néhány olyan alkalmazás amivel tarthatjuk bizonyos helyzetekben a kapcsolatot akkor miért ne használjuk?

Tehát amikor éppen olyan helyen tartózkodom ahonnan egyszerűbb neten keresztül kommunikálni akkor érdemes itt keresni:)

Aktuális hely videóval

MSN/PIDGIN Itt üzenhetsz, de a státusz, nem mindig valós. Valamint ha nem normális nevet adsz meg akkor ne is reménykedj a válaszban.
My status

Valamint a VilágVezetékes telefon ilyenkor biztosan elérhető. Azon helyi hívásért hívhatsz:)