Helló karácsony…

Amikor hamarabb jön a „Jézuska”. Megjött pár napja, és hatalmas örömmel estem neki a csomagnak. Sokak számára semmit nem jelent ez a kép de aki tudja mi az az eszköz és milyen lehetőségeket kínál, az most biztos fészkelődni kezd a székében.
Nem ez nem egy szobai ventilátor kirakója…

Jó kis cucc. Aki ismeri a gyártó termékeit (én sajnos csak nemrég óta ismerkedem velük) az tudhatja, hogy ezzel az eszközzel megoldható hogy egy virtuális kábelt húzzunk ki két pont közt, kár több kilométerre, innen már mondanom sem kell a mire való a kis szépség.
Nem is kicsi, az általam ismert 5G-s szériához képest vagy 4x nagyobb, a megszokott igényes kivitel, a 2,4G-s változata, amit szintén a Jézuska hozott, viszont harmada lett az általam „használt” de már kivezetett szériának.
Alig várom hogy felszereljem, és a Mikrotik OS rejtelmeiben elvesszek, ez persze idő hiányában egyenlőre csak álom marad de már megfogdosni is öröm volt… sajnos egyenlőre visszacsomagoltam…..

Boldog karácsonyt:) !

Update:
Hát persze hogy nem bírtam ki… miközben a fenti szépség a csomagolásában lapul, a kisebb változat a táskámból kikerülve, már is vadássza a free és nem free wifiket, sikerrel:)