“…minden reggel: Felkelek.  Ahogy vagyok, egy szál gatyában lecsattogok (télen is) az alattunk levő lottózóba, befizetem az szegények adóját (veszek lottót) és várok… 30 éve szart sem nyerek! Követelem hogy adják vissza a befizetéseimet!…”

–Hülye vagy B@zmeg? Mér kéne visszakapni?  Hát szerencse játék, azt ígérik hogy NYERHETSZ!

– De hát a

károsultak tüntetnek hogy visszakapják az Qrv@ nagy haszonnal ígért pénzüket, ez kb. pont az a szerencsejáték, értsd: TŐZSDE!

— Na jó de a lottóba önként tetted be a pénzed a Quaestorosoknak meg fegyvert tartottak a  fejükhöz, nekik ezért jár vissza, ők nem is akarták, beérték volna a banki alapkamattal is ami negyed a nekik ígérteknek de hát a fegyver az nagy érv!

– Aha értem. De ettől még kapják be.

— Nem B@zmeg csak a mohóságra rábasztak és most ahelyett hogy farok behúzva kussolnának hogy, hogy lehettek ilyen kapzsik még nekik áll feljebb, ráadásul a kormány azonnal melléjük állt, igaz AZ még valahogy kivette a pénzét az utolsó (utáni) pillanatban, és hogy ne derüljön ki valami Qrv@ nagy mutyi inkább megszavazták, hogy persze mindenki visszakapja a pénzét csak ne derüljön ki amit csináltak.

– Most akkor Te nem adnád szegényeknek vissza életük megtakarítását?

— Elb@szták? El. Nem adnám. A cégnek voltigaza, találtak pár faszlámát akiket jól lehúztak és kész!

– És miből fogják (remélem nem) visszakapni?

— Abból B@zmeg amit te a bankodnak fizetsz a nulla kamatért! Mert a helyett, hogy brókernek adtad -OKOSAN-, inkább mocsok bankban tartod. Szóval kapják BE ha visszakapják és találja meg őket egy másik Quaestor csak csinálja okosabban!!

 

 

Comments are closed.