Multik versus kicsik és phénisz végén a fogyasztó(k)!

Halál a multikra! (kivéve persze ha csak nem a Kibeb@szott fantáziátlan ABC vissza feléről van szó). Na akkor mutatok egy képet, amit egy kis boltocskában lőttem. Vasárnap, mert Én bezzeg ahelyett hogy a térdemről a szőrt koptatnám álszentként a közeli „Csörcsben”, szívesen vásárolnék az úr VÁSÁRNAPNAK kikiáltott napján…

Imhol e: az a tej amit ha nagyon úr vagyok a két közeli NAGY (amúgy konkurens) és az egyik kisebb boltban 215-30között megkapok az bizony VASÁRNAP (-i napon is nyitva tartó boltocskában) ennyi:

l draga-tej

Amúgy nem ezt szoktam venni, a kínálatban vannak (most éppen lent van a „tej index”: ) ) 170 től  természetesen 2,8as már majdnem tejre teljesen hasonlító italok. Tehát ez a majd száz forinttal nagyobb ár, napi egy literrel számolva ~3000 Ft /hó-t eredményez, csak azért mert a Kurv@ multinál olcsóbban tudok vásárolni.  És ez egy termék, egy hónapban!

Nyilván a Kurv@ politikusok, akik szerint havi 47 ezerből is meg lehet élni, el sem tudják képzelni hogy van olyan hely aZ parlamenten kívül, ahol nincs ingyen a kv, a tej, és az újság meg a kaja, meg a fűtés és mivel mindenüket az adókból fizetjük fogalmuk sincs mennyiből élnek havonta, pont leszarják ezt az összeget.

De hát ha nem ilyen (elnézést a nem iszervektől) F@szkalapok lennének akkor talán még közönyösek is lennénk irántuk nem pedig utálnám mindegyiket,  jobban mint a szomszéd medveQrókat.

Ennyit akkor a kisboltok versus multikról.