Az a jó a Péntekben…

… hogy ilyenkor már senki (nagyon kevesen) vagyunk bent az irodában.
Pusztán csak azért mert lesz egy kis levezető haverkodás és elő kell rá készülni, csak egy kicsit.
Na de ez az előkészülés ha nincs bent az irodában senki, akkor úgy nyit, hogy előveszünk egy pár nem túl rossz leginkább felső kategóriás Hi-Fi hangfalat ésssss… hát adunk nekik. A teszt az teszt.

Ami van, ki kell próbálni ugye. Mivel az épület 90%-a üres, alattunk fleetünk 4 emelet,  így senkit nem zavar amikor a tányér leesik a konyhában a mosogatóról a basszus ritmusától elfogyó csepegtető tálcáról.
A felhozatal úgy néz ki hogy özönlenek a linkek a gépre ami a rendszer végén csücsül és az online „Youtube Dj..” meg nyomja őket.

Nem tudom kinek mond még valamit a KLF, U96, Rednex…..  és,
hogy hogy jutottunk el ” Groovehouse – Ha újra látom ” után, „ Irigy Hónaljmirigy – Majka Belehalok paródián ” át a „rózsaszín pitbullullon át  a Borat himuszáig nem tudom, de végigzongoráztuk délután 16 ól mostanáig 19:10-ig 1990től az összes olyan zenét amire valaha valaki kettőt mozgott bármilyen eldugott szórakozóhelyen, vagy csak halálra sírta magát a röhögéstől mint a  hagymát rázó kislány eredetije . Valamint olyan előadók amiket így utólag visszahallgatva sosenem is értettük mit ettünk rajta … de ettük az biztos, mert jó volt meghallgatni.  Voltak gyenge próbálkozások is: 30y – bogozd ki Ezt Krisztián küldte és szerintem megbánta mert szar.Ida Corr vs Fedde Le Grand Let Me Think About It (Extended) ami mindenkinek nagyon bejött.

Azért úgy önmagába véve kellően felpörgetve, hiszen leszünk egy páran de nem 153an:), indunk nemsokára de még így is jönnek a „kérések…”  🙂

A postot a Youtube támogatta.  És most most meg megyünk…

Volt itt aztán  minden ami a bemelegítéshez  kell. Szóval kezdődhet a bál a cél reméljük nem egy buzibár… Ha ha ha.

Rózsaszín pittbull – buzibár

Ez egy olyan minek is post?…  Azért mert mindig vannak olyan zenék amiket hallani kell:)

— post from mobile —

A liftben meg lement The Dictator Soundtrack – Aladeen Motherfucker.

valamint  ez. Felmerult egy Dr Alban esetleg de az mar nem erte meg mert megerkeztunk.

— post from mobile —

Zárja a napot ez a szám:
 

 
NEMMMM 🙂 Inkábbez:)

a  Tokju Aszu pedig akkor is az Istenek itala!