Az Én világom színes!

Az Én világlátásom roppant egyszerű! Vannak az ostobák és a gondolkodók. Az ostobák, mindegy, hogy gyalog, rollerrel, kerékpárral, motorral vagy autóval közlekednek. Láthatóan ostobán, és vannak a gondolkodók akiket észre sem lehet venni. Az ostobának mindegy, hogy főnök vagy beosztott, mindenki látja, a gondolkodó teszi a dolgát észrevétlenül. Az ostoba mindegy, hogy cigány vagy orvos szülők „úri gyereke”, aki gondolkodik az lentről felfelé halad, akár mélyszegénységből akár jólétből. Aki gondolkodik az odafigyel másokra az ostoba magára sem, illetve csak önző módon, de az sem igaz.Az ostobával száz szóval sem lehet megértetni azt amit a gondolkodó két szóval is megért.

Ennek tükrében azon gondolkodtam, kinek van joga eldönteni, hogy mi a helyes, mi az élet törvénye? A gondolkodó nem eldönteni akarja hanem megérteni, az ostoba meg akarja mondani.

Furcsa dolog a vallás, ami az egyenlőséget hirdeti de elfogadni már nem képes. Furcsa dolog az a vallás ami meg akarja mondani, hogy mi a szabályos és az elfogadott, és nem megérteni akarja azt amiről azt tanítja, hogy el kell fogadni de erre mégis képtelen, mert nem ért vele egyet.

Furcsa az az ország ahol nem azt nézzük, hogy egy sebész mire képes, hanem hogy meleg e. Furcsa az a kormány ami megmondja, hogy egy alkoholista apa és drogos anya gyereke jobb helyen van egy budai luxus villában, körbevéve magánnyal, mint egy azonos nemű párnál szeretetben, törődésben. Hülye egy ország ez, ostoba, múlt századi beszűkült világlátással, ahol a nőknek kussolva kell a férfi neműeknek szülni, mindenáron. Nem érdekelnek a melegek, az ostoba világlátás az ami felbosszant. Az ostoba ember aki a vallása mögé bújva ítélkezik, miközben azt azt mondja, hogy ne ítélj.

Hülye egy világ ez, ahol dívik az ostobaság, olyan látványos módon, hogy egy egyszerű elnézést kérés helyett, kitaláljuk azt, hogy „véletlenül” taposunk a fékbe egy busz előtt, mert, hát olyan az a luxusautó, hogy nem lehet kilátni belőle. Hülye ez az ország mert nem divat a megértés, a tisztelet, ahol a meleg alkotmányba írja, hogy tilos annak lenni, ahelyett, hogy elismernék az érdemeit. Ami amúgy nincs. DE megkapta a 15 percet és most sértődötten kuksol valahol az univerzum ánuszában. Hülye egy ország ez nem a világ ostoba, csak azok akik ezt hihetik, hogy megmondhatják hogy a világ az fekete vagy fehér.

Nem! A Világ az színes! ÉS ennek örülni kéne és hagyni úgy mert így teremtetett, állítólag ezt illik elfogadni! Nem egyet kell velem érteni, el kell fogadni a más véleményt! Mert vélemény!